Qe perfshin konsulta dhe vizita ORL, Endoskopi e Laringut, Hundes, Veshit, Videolaringoskopi.
KIRURGJI DHE NDERHYRJE SI ME POSHTE:
-Kirurgji e gjendres se peshtymes  ( Parotidektomi-heqje e gjendres se peshtymes) dhe e gjendres tyroide.
-Kirurgji funksionale endoskopike e sinuseve  (FESS)
-Rinoplastike (Rimodelim i formes se hundes)
-Aurikuloplastike  (Rimodelim i formes se vesheve ,veshllapushet )
-Nderhyrje ne vesh ( Timpanoplastike ,Timpanostomi,Miringoplastike,Otoskleroze)
-Tonsilektomi (heqje e bajameve) me radiofrekuence
-Adenotomi (heqje e mishit te huaj ne hunde) me mikrodebraiter
-Septoplastike (rregullim i deformimit te kercit te hundes)
 -Polipotomi Laringu me mikrodebraiter
 -Polipotomi Hunde (FESS) Trajtim i sinusiteve kronike me kirurgji endoskopike funksionale
 -Biopsi Laringu
 -Biopsi Nazofaringu
 -Laringektomi  totale ( heqje e laringut ) ose kirurgji funksionale e laringut.
 -Kordektomi ( Heqje e kordes se zerit) me radiofrekuence.
 Aplikohen si risi ne vendin tone   :
 -Perdorim i Radiofrekuences ne rinitin vasomotor dhe ate hypertrofik
 -Perdorimi Mikrodebraiter ne kirurgjine e laringut dhe adenoideve
Sherbimi Ankiokirurgji perfshin EKO ,Konsulta,vizita,nderhyrje dhe trajnime  (per venat varikoze,kapilaret, ulcerat venoze arteriale dhe diabetike. Me lazer te kryer nga mjek grek.
•TERAPI MODERNE E INSUFICENCES VENOZE,VARICEVE.  
Nderhyrje  me lazer per terapine e variceve dhe insuficenses venoze te gymtyreve te poshtme.
Rreth 40 % e femrave dhe 20 % e meshkujve vuajne nga insuficienca venoze e cila shfaqet me varice,zgjerim te venave dhe kapilareve.Nderlikimet e tyre(ulcera atonike venoze ,eczema,dermatite,tromboza)mund te kercenojne seriozisht shendetin.Metoda e vjeter e trajtimit te vanave eshte kirurgjia e cila konsiston ne heqjen e te gjithe venes.(safenektomi).
Kjo nderhyrje mund te kerkoje shtrim disa ditor ne spital dhe mund te shkaktoje jo pak nderlikime si demtime te nervave,hematoma te dhembshme,cikatrice postoperatore te medhe,nderkohe qe varicet rishfaqen pas nje kohe te shkurter.Koha qe I duhet te semurit per tu rikthyer ne pune mund te zgjasi deri ne nje muaj.ipas studimeve te shumta efektiviteti I kesaj metode shkon deri ne 70%.
Tashme keto metoda I perkasin te shkuares.Trajtimi me lazer intravenoz 1470 nm te teknologjise te avancuar eshte metode joinvazive ,ka sukses ne 98-99% te rasteve dhe ka edhe avantazhe te tjera:
-Kryhet me anestezi lokale ose te lehte
-Zgjat pak(50-60 minuta)
-Nuk perdoren qepje
-Nuk mbeten shenja
-Nuk ka dhembje
-Shtrimi zgjat pak ore
-I semuri rifillon veprimtarine e tij pas 3-4 ditesh.
•TERAPIA E TELEANGIOEKTAZIVE
Teleangioektazite jane vena te vogla,te kuqe ose blu,te cilat pervec problemeve estetike shkaktojne dhe dhembje.Keto vena mund te trajtohen direct ne lekure me perdorimin e lazerit.
Teleangioektazite shfaqen kryesisht tek femrat per shkak te ndjeshmerise se rritur te receptoreve te lekures ndaj hormoneve dhe sidomos ndaj estrogjeneve.Menopauza,crregullim gjinekologjik si pasoje e moshes  ne grate  si dhe perdorimi I kontraceptiveve I perkeqesojne teleangioekstazite.
Kombinimi I lazerit dhe mikroskleroterapise sjell rrezultate shume te mira.Nevojiten mesatarisht 3-8 seanca dhe kjo varet nga shtrirja e semundjes.Meqenese teleangioektazite lidhen dhe me faktore gjenetike (ku nuk nderhyhet),keto seanca duhet te perseriten cdo 2-4 vite per te ruajtur efektivitetin.
•TRAJTIMI I ULCERAVE VENOZE, ARTERIALE DHE DIABETIKE
Lazeri sheron ulcerat  dhe plaget e shkaktuar mga to.Kjo arrihet nepermjet rrezatimit mbi lekure te zones se ulcers.Nepermjet fotostimulimit qelizat e lekures shumfishohen dhe formohet indi epithelial I ri.Ky process shkakton mbyllje te plote te plageve edhe ne rastet me qarkullim te ulur te gjakut ne kete zone.Keto rezultate jane mjaft te rendesishme  edhe per te semuret dibetike pasi eliminohen nderhyrje plastike per mbylljen e defektit ne lekure nga pjese te tjera te trupit.Keto nderhyrje jane aplikuar per here te pare ne greqi para tre vjetesh dhe pati sukses ne dhjetra te semure tek te cilet kishin deshtuar te gjitha metodat e tjera.Nje pjese e te semureve rrezikonin edhe te prisnin gjymtyret.
Rezultatet e teknikes me lazer (e cila eshte invasive dhe nuk kryhet ne sallen e operacionit)u botuan ne artikujt e perzgjedhur te Kongresit Boteror te Angiokirurgjise ne Buenos Aires,prill 2010.

-Konsulta anestetike
-Vizita preoperatore

•KRYHEN TE GJITHA ANALIZAT KLINIKE 
Gjak komplet
Hemoglobin
Hematokriti
Trombocitet(PLT)
Sediment  (TKE)
Grupi i gjakut
Formula Leukocitare
Eritrocitet(RBC)
Coombs Direct
Coombs indirect
Niveli I PTT human kits
APTT human kits
Fibrinogjeni human kits
•IMUNOLOGJIKE
Rubeola IgG
Rubeola IgM
CMV IgG
CMV IgM
Toxoplasma IgG
Toxoplasma IgM
Listeria(1+4b)
Herpes simplex 1 IgG
Herpes simplex 1 IgM
Herpes simplex 2 IgG
Herpes simplex 2 IgM
Clamydia Ag
Epstein Barr.IgG
Epstein Barr IgM
Myk.Pneum.Totale
Myk.Pneum.IgM
Leishmania Ab
HBsAg
HBeAg
Anti –HBc-Total
Anti-HBc-IgM
Anti-HBe
Anti-HBs
Anti-HAV-Total
Anti-HAV-IgM
Anti HDV-Total
Anti-HCV-Total
Anti HIV I+HIV II
MIKROBIOLOGJIKE
Mykoplsama Hominis
Ureaplasma  Urealiticum
Clamidia Trachomatis
Urokulture
Koprokulture
Kulture Fyti
Kulture Pusi
Kulture vaginale
Kulture uretrale
Kulture nazale
Spermokulture
Kulture Veshi
Candida
Fece parazit
Tampon Vaginal
Vidal Wright
Hemokulture
TE NDRYSHME
ASO cilesore
CRP cilesore
RF cilesore
ASO sasiore
CRP sasiore
RF sasiore
VIDAL
VDRL
LE-Test
Monotest(mononukleoza)
RPR
Triple test (A-Test)
Double test (B-Test)
Alergjia (cdo tip)
Troponina
D-Dimer
H.Pylori IgM
H.Pylori IgG
PAPP-A
•BIOKIMIKE
Glicemia
Hba1c kit
Kreatinina
Azotemia ne serum
Azotemia ne urine
Acidi uric
Bilirubina Direkte
Bilirubina indirekte
Bilirubina Totale
Kolesteroli
Kolesteroli HDL
Kolesteroli LDL
Kolesteroli VLDL
Triglicerid
Kurba glicemis 2 marrje
Kurba glicemise 5 marrje
Apolipoproteina A1
Apolipoproteina B
Lipoproteina Lp (a)
Proteina Totale
Albumina
Aldolaza
Amilaza
gGT
CPK
CK-MB
SGOT
SGPT
LDH
ALP
ACP
G-6-PDH
Klirenci I kreatinines
Calcium total
Fosfori
Magnezium
Kalium
Natriu
Iron(sideremia)
TIBC
Urina Komplet
Transferina
Ferritina
ADA
•HORMONALE
T3
T4
TSH
FT3
FT4
TBG
TG
PTH
Osteocalcina
BHCG
Free HCG
E3
E2
E1
PRG
FSH
LH
PRL
Testosteron
Free Testosteron
SHBG
ACTH
Cortizol
D4 Androsteroni
DHEA
DHEA-S
Adrenalina
ALDO-Aldosteroni
Renina
ADH
h-GH(growth hormon)
Somatomedini C-IGF-1
Vitamina B12
Acidi Folik
Insulinemia
C-PEPTIDI

Eshte nje ekzaminim jo invaziv, i cili teston veshin e brendshem dhe funksionet motore centrale. Konsiderohet nje standart i ri për të testuar funksionet e veshit te brendshëm, sepse mat lëvizjet e syrit npr një kamere me rreze infra te kuqe, në krahasim me Elektronistagmografine, që mat funksionin e mm mastoidë rreth syve me elektroda. është një metodë më e saktë dhe më komode për pacientin.Duke e pasur pacientin më të relaksuar dhe më të qetë, rezultatet e testit arrihen me lehtësisht.

VNG përdoret për të determinuar nëse një patologji vestibulare( e veshit të brendshëm), mund të shkatojë një crregullim ekuilibri apo një marramendje, dhe është një nga të vetmet teste sot, që mund të përcaktojë nëse patologjia është unilaterale( vetëm e njërit vesh) apo bilaterale( nga të dy veshët).VNG ka të bëjë me një seri testesh , që dokumentojnë aftësinë e një personi për të ndjekur objekte vizuale me sytë e tyre dhe sa mirë sytë i përgjigjen informacionit, që vjen  nga sistemi vestibular.

Ky test përcakton funksionin e secilit vesh dhe nëse deficit vestibular është arsyeja e crregullimit të ekuilibrit. Për të monitoruar lëvizjet e syve , kamera vendoset rreth syve për të rregjistruar lëvizjet e tyre gjatë ekzaminimit. Nuk është invasive dhe diskonforti i vetëm që ndihet nga pacienti gjatë ekzaminimit vjen si rezultat i prezencës së kamerës. Ekzaminimi zgjat 1 deri në 1.5 orë.

Përbëhet nga 4 pjesë

1.Lëvizja e bulbeve okularë

I kërkohet pacientit të ndjekë objekte , që lëvizin nga një vend në tjetrin, qëndrojnë pa lëvizur ose lëvizin lehtësisht. Mjeku shikon për ndonjë ngadalësim ose crregullim në aftësinë për të ndjekur targete vizualë. Ky test indikon një problem central apo neurologjik, ose një problem në rrugët lidhëse midsi sistemit vestibular dhe trurit.

2.Nistagmusi optokinetik

Kërkohet të shikohet një imazh visual i largët, që lëviz dhe përcaktohet nëse sytë mund të ndjekin këtë lëvizje. Mjeku përcakton ndonjë ngadalësim apo crregullim në aftësinë ndjekëse. Ky test përcakton një problem neurologjik ose një problem në rrugën lidhëse midis sistemit vestibular dhe trurit.

3.Nistagmusi pozicional

Mjeku lëviz kokën dhe trupin e pacientit në pozicione të ndryshme, për të siguruar që nuk ka lëvizje të crregullta të bulbeve okularë në pozicione të ndryshme. Ky test përcakton një problem të veshit të brendshëm dhe gjendjen e endolimfës në kanalet semicirkulare.Verifikohet nëse pjesëzat e vogla të karbonatit të kalciumit, të quajtura otoconia nuk kanë rënë në lëng duke shkaktuar një crregullim në qarkullimin e tij.

4.Testi kalorik

Mjeku stimulon të dy veshët e brendshëm, vec e vec me ajër të ngrohtë dhe të freskët. Monitorohen lëvizjet e syve me anë të kamerës, për të siguruar se të dy veshët janë të ndjeshëm nga ky stimulim. Ky test përcakton nëse sistemi vestibular i cdo veshi funksionon dhe përgjigjet ndaj stimulit. Ky është testi i vetëm, që përcakton nëse patologjia është uni ose bilaterale

Kryhen skaner te ndryshem per pjese te ndryshme te trupit te njeriut sipas kerkesave.Ofrohen filmi, CD, interpretimi nga mjeku imazherist