no image

OTORINOLARINGOLOG

Te dhena personale

Emri: Roven
Mbiemri: Sinani
Datelindja: 13.02.1978
Profesioni: Mjek
Specialiteti: Otorinolaringolog
Vendi i punës: QSUT “Nene Tereza”
Vendbanimi:
Tirane, Shqiperi

EDUKIMI:  

 • 1996-2002 Fakulteti i Mjeksise
 • 2004- 2008 specializim ORL prane fakultetit te Mjeksise

EKSPERIENCE PUNE:

 • 2008-2012 per 4 vjetdrejtues I sherbimit orlokulistike prane spitalit rajonal Omer Nishani, Gjirokaster.
 • 2012 ne vazhdim
  Mjek ordinatorotorinolaringolog prane Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza
 • Bashkepunetor prane klinikes LUIS Medical prej vitit 2008.

TRAJNIME TE NDRYSHME

 • Shtator 2008-dhjetor 2008 specilizim ne Varese Milano per  kirugjine       plastike te fytyres
 • Janar 2010-gusht 2010 specializohet ne Greqi prane Klinikes Universitare Hipokratio per kirurgjine endoskopike te hundes dhe sinuseve paranazale.
 • Pjesetar dhe referues ne shume konferenca kombetare dhe nderkombetare te otorinolaringologjise
  Anetar i shoqatesorl BESIM ZYMA
 • 1996-2002 Fakulteti i Mjeksise
 • 2004- 2008 specializim ORL prane fakultetit te Mjeksise