OTORINOLARINGOLOG

Te dhena personale

Emri: Besim
Mbiemri: Boci
Datelindja: 25.05.1969
Gjëndja civile: Martuar
Profesioni: Mjek
Specialiteti: Otorinolaringolog
Vendi i punës: Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi ORL
Vendbanimi:
Tirane, Shqiperi

EKSPERIENCA E PUNES

 • 1992-1994
  Spitali Civil, Rrethi i Gramshit
  Mjek i Pergjithshem
 • 1999 – e ne vazhdim:
  QSUT “Nene Tereza”, Sherbimi ORL
  · Mjek ORL
 • 2008 – e ne vazhdim:
  Pedagog i brendshem ne lenden e Otorinolaringologjise,
  Fakulteti i Mjekesise.
 • 2010 e ne vazhdim
  Nendrejtor i Pergjithshem i QSUT
 • EDUKIMI
  • 1983-1987
   Shkolla e Mesme e Pergjithshme “Shefqet Guzi”, Gramsh
   Diplome e Shkolles se Mesme te Pergjithshme
  • 1987-1992
   Universiti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise
   Diploma e Mjekut te Pergjithshem
  • 1995-1999
   Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi ORL
   Kurs Specializimi
   Diploma e Mjekut Specialist
  • 2001
   Qendra Spitalore Universitare e Barit
   BARI, ITALI
   Diplome
  • 2004
   Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise
   Master:”Te dhena epidemiologjike dhe anatomoklinike te kacerit te nazofaringut ne Shqiperi per vitet1990-2000”
   Diplome
 • 2005
  Academic Medical Centre, Amsterdam
  AMSTERDAM, HOLLANDE.
  Certifikate
 • 2007
  St. George’s Hospital, LONDER, MBRETERIA BASHKUAR.
  Certifikate
 • 2008
  Instituti i Kancerit ne Hollande
  Certifikate
 • 2009
  Instituti i Kancerit ne Hollande
  Certifikate
 • 2010
  Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise
  Doktor i Shkencave Mjekesore: ”Kanceri Rekurent i laringut”
  Diploma
 • 2011
  Instituti i Kancerit ne Hollande
  Certifikate