SHERBIMET TONA

Laboratori

Tek ne kryhen te gjitha analizat klinike, mikrobiologjike, hormonale

Doktoret

Një ekip I specializuar me profesorë dhe mjekë specialist

Sherbimet

Luis Medical Center ofron një gamë të gjërë ekzaminimesh

Kerko Nje Takim

Prenoto viziten tende nepermjet formes se kontaktit

MIRËSEVINI NË KLINIKËN TONË!

Një ndër klinikat më të mëdha kirurgjikale në fushen e ORL-së.

Ambjentet e klinikës zhvillohen në rreth 500 m katrore prej 2 katesh ku vendosen:
  • Recepsioni
  • Holli
  • Laboratori Mjeksor
  • Kabineti i Orl
  • Blloku Operator
  • Dhome e vecante VIP
  • Radiologji (CT – SCAN)
  • Blloku i zgjimit
  • Dhome per prelevimin e gjakut
  • Blloku i Zgjimit

RINOPLASTIKE

Jemi te specializuar ne Rimodelimin e formes se hundes.

Rinoplastika është ndërhyrja më e shpeshtë estetike që kryhet nga mjekët Otorinolaringologe dhe konsiston në korigjimin e formës së hundës, rimodelimin e saj dhe njëkohësisht korigjon dhe funksionin e saj duke bërë të mundur frymëmarrjen me hundë.

RINOPLASTIKE

Jemi te specializuar ne Rimodelimin e formes se hundes.

Rinoplastika është ndërhyrja më e shpeshtë estetike që kryhet nga mjekët Otorinolaringologe dhe konsiston në korigjimin e formës së hundës, rimodelimin e saj dhe njëkohësisht korigjon dhe funksionin e saj duke bërë të mundur frymëmarrjen me hundë.

NA NDIQNI NE YOUTUBE

Per te rejat me te fundit dhe punimet tona...